Glöm inte att tänka på markiserna hörni!

Hallå gänget!! 

Det här är en väldigt stor dag för mig och Linus. Vi ska ju nämligen få tillgång till vårt nya hus. Det känns för overkligt. Tänk att vi ska få flytta in till vårt drömhem. NYP MIG I ARMEN är allt jag känner. Sommaren närmar ju sig och ser fram emot lummiga sommarkvällar på baksidan av huset. Tänk er!! Grillning, dricka gott vin och bara umgås med vänner. 

Jag ser även fram emot en solig dag och när man vill ligga lite i skuggan. Vi har ju köpt markiser. Ni vet såna markiser som man har en kontroll till som bara åker ner automatiskt. Så på baksidan har vi en soffgrupp men även ett bord. Jag kommer aldrig kunna klaga på att det är för varmt. 

Vi har beställt våra markiser från Sun off. Det är ett företag som är experter på allt som har med markiser och gardiner att göra. De som är så nice är att det är liksom inte bara en markis. Man kan även installera infravärme i markiserna. Vi har gjort det och det ska bli så mysigt att när det blir lite kallare på kvällarna, slå på infravärmen och kunna sitta där in på småtimmarna. 

Jag rekommenderar verkligen Sun off. Det har gått smidigt till och dom har varit så hjälpsamma. Dom tyckte det var viktigt med att det blev rätt färgval till vår gråa puts och det kanske inte är något man själv tänkte på när man hade en miljon val att bestämma till huset. Så nu är markiserna i en lite ljusare grå färg vilket är så snyggt ihop med resterande delar av huset. 

Ja ni hör ju hur taggad jag är, ska lägga ut massa bilder när vi kommit iordning! Lovar att ni ska få se.

Kram!!!