Jag hittade precis den hemliga ingrediensen!

 Nu har jag snusat i sju eller åtta år, alltså ända sen jag var ungefär 18 och det har alltid känns som att någonting har saknats i smaken på snus men nu har jag äntligen upptäckt vad som är den saknade ingrediensen. Jag var inne på SnusMe på deras kategori för strong snus.
Där hade de en kategori för enbart starka snus och jag fastnade för det.
Nu under coronatider så gillar jag inte att gå till butik och köpa så jag beställer oftast hem från nätet.

Det visar sig tydligen att det fanns en hel uppsjö av olika starka snus, vissa med hinter av mörk choklad för att skapa en rikare smak i snuset. Den här hemliga ingrediens får mig kanske att hitta rätt smaka som gör att de skiljer sig från alla andra.

Ni ska allt veta att jag har testat  alla möjliga slags snus men det finns faktiskt ingen som jag fastna för. Det bästa med snusme är något man får kylda snusdosor direkt hem till dörren på bara någon dag.  så länge som du har bra koll på hur mycket snus det finns kvar så är det inga problem att få hem dosorna i tid. 

Det kostar som en butik fast du slipper allt krångel med att behöva gå dit själv och utsätta dig för eventuella sjukdomar. Det känns typ som att människor har glömt bort att Corona finns för ingen håller avstånd i matbutikerna. Vilket är helt otroligt med tanke på hur många pensionärer som går runt i matbutikerna nu för att de inte har något annat val.

Därför tänker jag att jag ska göra min del hålla mig hemma och beställa mat och snus hem istället för att gå till butikerna för att andra kan få mer plats när dom tränger sig.