Kör igång med träningen

Nu vänner har jag bestämt mig, jag ska försöka komma igång med träningen igen! Det var ett tag sen sist och jag känner verkligen hur det påverkat mig att inte röra på mig lika mycket som jag brukar. Så efter en tids uppehåll ska det bli så skönt att få till den rutinen igen och känna sig piggare och starkare.

Den här gången har jag tagit hjälp av en fantastisk person som jag hittat via instagram hon ska hjälpa mig att lägga upp både kost och träningsschema som är optimalt för min vardag. Det ska bli så skönt att någon annan får säga åt mig vad jag ska göra för att nå mina mål.

Jag har skrivit till henne flera gånger och varit lite övervägande i mitt beslut, jag vill inte att detta med träningen ska gå mig över huvudet och bli något som inte är hälsosamt ur ett psykiskt perspektiv.

Men hon verkar ha helt rätt inställning och det får inte bli extremt åt något håll så det känns ändå bra nu när jag fått upplägget skickat till mig.

I och med den nya kosten så behöver jag även hitta det perfekta supplementet till min kost, då det kommer bli lite tightare med tid under dagarna framöver så behöver jag köpa proteinpulver som jag smidigt kan ta direkt efter träningspasset. Jag hittade sportkost.se och dem hade så goda smaker på sina proteinpulver!! Jag beställde 3 olika och det ska bli så kul att få testa dem när de kommer.

Ni kommer absolut att få en uppdatering på hur detta kommer gå!

Vi hörs,