Snart är det havsörings-premiär

Jag skall inte ljuga för er, jag har räknat ner dagarna sedan 1 oktober och nu är det inte många dagar kvar tills jag kan gå ut med mina vadare och fånga de silvriga guldet.

Men innan det, innan jag ger mig ut så måste jag skaffa nya solglasögon, delvis för att skydda ögonen, men också för att man ser “genom” vattnet på ett helt annat sätt vilket gör det lättare att hitta rätt plats att fiska av.

Vanligtvis så brukar jag ha allt fixat 1 månad innan premiären, men i år så har jag slappat till det lite, inte för att jag längtar mindre än andra år, men för att jag inte riktigt fått tummen ur, jag skyller på den udda tiden vi lever i just nu.

Igår kväll fick jag iallafall tummen ur och jag beställde ett par polariserade glasögon från leechstore. 

Jag har beställt från dem tidigare på grund av både pris och kvalitet. 

Ses vi där ute?